CONCOR is gespecialiseerd in dagelijkse schoonmaak en het onderhoud van gebouwen, evenals grote schoonmaak en het gespecialiseerd reinigen van vloeren. Bovendien zijn we actief in gans België. Concor werkt vandaag bij alle soorten klanten: kantoren, industrie, overheid, retail, onderwijs en de zorgsector.

 

We bieden al onze klanten diensten aan om hun infrastructuur vlekkeloos en onberispelijk schoon te houden, zodat werknemers, klanten en leveranciers zich er welkom en geapprecieerd voelen.

 

Betrouwbaarheid : Afspraken nakomen vinden wij erg belangrijk. We beschikken over een groot aantal medewerkers zodat we altijd in staat zijn om ruimtes op tijd schoon te maken.

 

Flexibiliteit : Mocht u (onverwacht) extra werkzaamheden hebben, dan zorgen wij ervoor dat ze netjes en op tijd uitgevoerd worden.

 

Pro-activiteit : Wij stimuleren onze medewerkers om zelf mee te denken over schoonmaak en onderhoudswerkzaamheden. Zelf de verlichting uitzetten, stoelen aanschuiven, deuren sluiten, afsluiten gebouwen, zelfcontrole, enz…

 

Het is bekend dat onze organisatie groot is geworden door veel inzet te tonen, geen half werk te leveren, innovatief te zijn en te doen wat we afspreken. Kwaliteit is bij ons geen leeg begrip. Wij meten onze schoomaakresultaten. Onze organisatie kent korte hiërarchische lijnen. Dit betekent dat wij snel actie kunnen ondernemen.

 

Onze flexibele houding komt u ten goede. Geen ambtelijke procedures, maar actie daar waar het moet.

 

CONTACT


CONCOR Facility Services NV

Gerzevien 25

BE - 3150 Haacht

België
 

Tel: +32 (0) 16 58 58 57

GET UPDATED

AANVRAAG OFFERTE ? - DEMANDE D'OFFRE ?