Concor is gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening. Wij beheren en nemen, in opdracht van onze klanten, het geheel van de facilitaire activiteiten in hun gebouwen over. U krijgt als klant steeds één contactpersoon: een on-site manager.  Concor kan op vrijwel elk terrein de juiste mensen op de juiste plek leveren.

 

Concor heeft, elke dag opnieuw, de ambitie om uitmuntend te zijn in het leveren van zijn facilitaire dienstverlening en net omdat we met betrokken professionals en een steeds breder dienstenpakket onze opdrachtgevers, effectieve oplossingen kunnen bieden.

 

De opdrachtgevers die gebruikmaken van onze facilitaire dienstverlening komen uit verschillende branches en sectoren. Organisaties & bedrijven die vaak kritisch zijn op kosten, kwaliteit en efficiency.

 

Bovendien willen zij het aantal leveranciers reduceren zodat ze zich voornamelijk met hun eigen core-business kunnen bezig houden. Daarom is er steeds meer interesse in het onderbrengen van alle facilitaire diensten in één contract.

Concor Facility Services beschikt over het VCA* certificaat en is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

CONTACT


CONCOR Facility Services NV

Gerzevien 25

BE - 3150 Haacht

België
 

Tel: +32 (0) 16 58 58 57

GET UPDATED

AANVRAAG OFFERTE ? - DEMANDE D'OFFRE ?